Topplista

Topplista
september 29, 2017 Petter Elgh
In Uncategorized

TOPP TRE PRISVÄRDA SLIPSAR

 

#1 – LABAN

Det krävs inte ett geni för att se att LABAN är en slips som går att lita på. Vare sig du ska på fest, ut på stan eller på jobbet så kommer du kunna använda LABAN hela dagen. Med sina vita detaljer på den svarta bakgrunden kommer den att göra dig snyggast i rummet.

Matcha med en snygg näsduk i kavajen eller rulla upp skjortärmarna för att hoppa ut på dansgolvet, LABAN är en slips för alla och kostar enbart 169 kr!

Köp den HÄR!

#2 – STORK

STORK är ett måste för den som ens är lite modemedveten. Med sin marinblåa canvas och sina detaljrika storkar sticker den ut i marknaden. Eftersom att kvalitén på slipsen även den är fantastisk går man direkt till en höjdare när man sätter denna runt halsen.

Den kostar ynka 169kr och har en tvilling vid namn GEPARD om man vill kunna matcha med en vän. Paketet som kommer är rätt minimalistiskt och välkomstbrevet gör att en känner sig välkommen!

Köp din HÄR!

#3 – RUDOLF

En röd slips kan man matcha med nästan vad som helst. Detta gör att RUDOLF är en perfekt slips för dig som vill kunna ha den vid olika tillfällen.

Det är ingen slump att USAs president använder sig av en röd slips när USA går ut i krig. Slipsen utstrålar ledarskap och auktoritet, man ser helt enkelt ut som en boss!

RUDOLF kostar enbart 169kr och för den summan får man mycket kvalité! Köp din innan de tar slips på Slipkslubben.

Köp RUDOLF HÄR!

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*