PRENUMERATIONER

 • 999.00kr
  Quickview

  GULD

  Slipsklubben GULD är en sex månaders prenumeration av slipsar. Du får en slips i månaden vilket blir totalt sex slipsar och slipper betala frakt på dessa! Detta passar perfekt för den som vill ha en diversifierad garderob eller kanske för den som fortfarande söker efter den perfekta födelsedagspresenten.
  999.00kr
  999.00kr
 • 999.00kr
  Quickview

  MIXED

  Slipsklubben MIXED är en sex månaders prenumeration av slipsar och flugor. Du får en slips varannan månaden och en fluga den andra. Det blir totalt tre slipsar och tre flugor och du slipper betala frakt på dessa! Detta passar perfekt för den som vill ha en blandad garderob eller kanske för den som fortfarande söker efter den perfekta födelsedagspresenten.
  999.00kr
  999.00kr

 

Genom att köpa sig en prenumeration blir man medlem på Slipsklubben på riktigt! Detta är gjort för att förenkla upplevelsen hos konsumenten som enbart behöver sitta hemma i soffan och vänta medan professionella tar hand om utvalsprocessen!

Första produkten skickas 1-5 arbetsdagars efter att beställningen är gjord. Därefter skickas de resterande produkterna i början av varje månadsskifte.