Om Oss

Hej, välkommen till Slipsklubben.
Grundat 2017 – Uppsala.

HISTORIA

Slipsklubben startades av Petter Elgh våren 2017. Ett brinnande intresse för slipsar kombinerat med en frustration att kvalitétslipsar var väldigt dyrt satte gnistan för vad som skulle komma att bli Slipsklubben. Många timmars möda och slit ligger bakom detta och vi hoppas att du blir nöjd med tjänsten!

Perfekt Som Gåva

Slipsklubben passar perfekt som en present. Antingen till dig själv efter en lång arbetsvecka eller till din käresta på födelsedagen. Det finns alltid en slips till alla tillfällen, det gäller bara att hitta den!

Stil

Hos Slipsklubben hittar du allting som behövs för att styla dig det där lilla extra. Vi studerar hela tiden marknaden och försöker vara trendsättare!

Internationell

Vart du än i världen reser kommer slipsarna hos Slipklubben alltid fungera. En snygg slips fungerar vart som helst!

Slipsklubben startade som en reaktion på att kvalitétslipsar var alldeles för dyra. Alla kan reagera på detta men det som faktiskt fick idén att bli verklighet var en passion för kläder och accessoarer. Det har alltid funnits nära grundarnas hjärta och kommer driva denna e-handel långt!

Ett inneliggande driv finns i hela organisationen. Alla som arbetar med Slipsklubben känner att de vill utveckla och föra detta så långt som möjligt. Vi vill att alla som beställer av oss känner sig nöjd med tjänsten och försöker leva oss in i konsumentens skor!

Vi vet att det är ett privilegium att få arbeta med någonting vi har en passion för. Därför lägger vi mycket tid på att välja ut och se till att vi har de bästa accessoarerna på marknaden!

Strategi.

1

Strategi och Marknadsföring

I det första stadiet lägger vi upp en strategi som marknadsför oss mot den del av befolkningen som vill känna sig bra.

2

Interaktion och Design

Detta är en viktig punkt för oss. Vi vill att designen av hemsidan ska vara så interaktiv som möjligt samtidigt som det är tilltalande för majoriteten!

3

Synpunkter

Vi på Slipsklubben är väldigt intresserade av konsumentens synpunkter på allt från hemsidan till beställningen till nyheter. Alla tips uppskattas och ni kan kan maila oss på info@www.slipsklubben.se så svarar vi så fort som möjligt.

Vår Fantastiska Duo!

Vill du veta mer?

KONTAKTA OSS