Köpa Slips

Att Köpa Slips

 

Att köpa en slips är inte så enkelt som man kan tro. Vad ska den användas på för evenemang? Vilken typ av skjorta skall användas? Klassisk bred slips eller needle?

Många saker spelar in men vi ska försöka grotta ner oss i detta!

 

 Nybörjare

Det bästa man kan göra som ovan slipsbärare är att hålla det enkelt. Om man inte ska använda den så mycket så kan det vara bäst att köpa en som passar i flera olika tillfällen!

Bäst är nog att köpa en som är diskret, antingen enfärgad eller lätt mönstrad. Desto diskretare den är desto fler tillfällen kommer du att kunna använda den på. Färgen ska heller inte sticka ut alldeles för mycket utan satsa på färger som mörkgrön eller marinblå, dessa fungerar oftast!

Bäst är även att hålla sig borta från en helt svart slips då detta oftast enbart bärs på begravning.

 

 Den erfarna

För dig som bär slips på en daglig basis eller som klär upp dig inför helgen med en slips kan man tänka lite annorlunda. Här vill man helst sticka ut och försöka matcha slipsen tillsammans med andra accessoarer. För att få en så blandad garderob som möjligt finns det en perfekt prenumerationstjänst för det HÄR!

I lilla landet lagom så ska man ju egentligen inte sticka ut alldeles för mycket men jag tycker att det är tid att bryta denna norm. Istället tycker jag att man ska försöka satsa på annorlunda mönster som drar till sig blickar. Färgerna får gärna fortfarande vara nedtonade men man ska ändå försöka ta ut svängarna lite, tänk vinrött, höstfärger, grönt eller liknande!

Här får gärna slipsen matchas med andra delar av outfitten. Kanske matchar du en näsduk med skjortan eller varför inte slipsen med din udda kavaj? Möjligheterna är oändliga och man märker det inte förens man faktiskt börjar testa!

Har du några frågor om vilken slips du borde köpa? Tveka inte att höra av dig till info@slipklubben.se så hjälper vi dig.